höstkläder och yoga-dags

 
Ett urval av kläder jag mer än gärna skulle vilja bära i höst. Finns så mycket fint till hösten så det är helt galet!
Nästan så att man börjar längta lite till hösten, det här vädret på sommaren är lixom inget att ha. Och för tillfället så blåser det så mycket så att det nästan känns som att träden utanför kommer vippa närsom!!
 
För någon vecka sedan fick mamma med mig på et yoga-pass. Var väldans tvek till det, men vi gick. Kan väl inte säga att det är det roligaste jag gjort, men jag tänker att jag ska ge det en chans. Ikväll ska vi på det igen, det blir mitt tredje pass och ja, jag tänker ge det ytterligare några chanser innan jag faktiskt kan säga att det inte är min grej. Yoga ska la vara lite avslappning och tänjning osv. Kan väl inte säga att första passet var så himlans avslappnat för då har man ju inte en aning om vad eller hur man ska göra. Men nu efter några yoga-pass går det ju bara bättre och bättre. Helt klart värt det!
Kom även hem till mamma förut för hon hade en grej till mig sa hon. Gullig som hon är plockade hon fram varsit par Yogastrumpor till oss. Hur söt får man bli? Min reaktion kanske inte var den bästa, (haha), men jag kan ju faktiskt inte säga något om dom förens jag provat dom. Right? :))
 
Ha nu en fin fortsättning på tisdagen hörni. Hejrå!
om Molly. | |
#1 - - Anonym:

En bild på strumporna vore kul...<3

Upp